Over Tijs

Processed with MOLDIVfoto (8)
Het atelier waar de workshops worden gegeven is in de voormalige bakkerij van Tijsterman, in het centrum van Rijnsburg en wordt gerund door Karin Tijsterman, werkzaam bij een apotheek en Margreet van Delft, eigenaar van sieradenlabel FlowJewels.

Al sinds 1990 zijn we vriendinnen en elke week samen creatief bezig, het begon met fimoklei, naaien, hooien, edelsmeden en schilderen. Het schilderen begon in de bakkerij en dat vonden we zo leuk om te doen, dat we dachten “daar moeten we wat mee gaan doen”. De bakkerij was snel omgebouwd tot atelier, zodat we in april al aan de slag konden met de workshops. Deze worden altijd op donderdagavond gegeven, want dit was toch al onze vaste avond en zo goed te combineren met ons werk.

Waar vroeger de koekjes werden gebakken, worden nu de workshops gegeven, uiteraard met lekkere koekjes op tafel en koffie en thee. En we eindigen de avond altijd gezellig met een lekker wijntje.

Het uitgangspunt is dat iedereen een gezellige tijd heeft, alleen, met vriendinnen, collega’s of familie.  Aan het eind van de workshop ga je blij, trots en met een echt kunstwerk naar huis!

Kortom een heerlijke plek om creatief bezig te zijn!


Reacties van onze klanten

Helaas konden we niet bij de opening zijn maar: Van harte gefeliciteerd en veel succes! Paul en Rianne
Hallo Karin en Margreet, ik heb afgelopen zaterdag genoten van de workshop "Dikke vriendinnen". Bedankt voor de goede begeleiding en vooral de gezelligheid! Lies van 't Pad (Liander)
Wat was het leuk om te doen! Schilderijen allemaal super geworden. Nogmaals dank voor de gezellige goedverzorgde workshop! Wij komen zeker nog een 2e keer. Joke Vermeer
Wat zijn ze gaaf geworden zeg en wat hebben we een leuke avond gehad. Onwijs bedankt Kim Meetsma
Een top avond gehad met veel gezelligheid en creativiteit! En een pracht resultaat mee naar huis! Z'on aanrader dit! Christel Verhoef